dimarts, 21 d’abril del 2015

SETMANA 5 de 6 - Rutina Salt Powerexplosive (VIDEO) - Diferent i multicultural

Penúltima setmana de la rutina, "diferent". Per una banda, recuperant (per al segon dia) la camara #kindaGoPro que tinc, #oléolé, i per l'altra, havent hagut d'obviar forçosament l'squat del segon dia, ja que els dies que hi puc anar els he gaudit de vacances. De fet, gràcies a això, vaig haver d'empescar-me un lloc on anar a fer la rutina pertinent, un lloc que va acabar essent al costat de les piscines Picornell, on, després de saltar com un mico, vaig poder medir-me amb un parell de (ara) coneguts en una cistella propera. Un d'ells, el més pintoresc, un Xinès que estava estudiant a Alemanya i havia baixat 2 dies a Barcelona per fer-hi una visita ràpida..! Primera tarda i se la passa jugant a basquèt, mentre espera que enfosqueixi per anar a veure les fonts. Quina #PassionForTHAGAME tu! XD


2 comentaris:

  1. He visto que has subido el video de la demana 6 de 6 es decir ya has acabado la rutina de salto...

    Qué tal te notas has notado progresos?? Saludos?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei buenas! Perdón por la demora.
      Pues la verdad es que si. Por lo que me esperaba de un mes i medio de rutina, quedé muy satisfecho. Venia de un esguince bastante severo en el tobillo derecho, y mas allá de recuperar mi electricidad "normal" en los movimientos, pude apreciar que mis gemelos habian ganado potencia, en saltos cortos o de poca preparacion (situación de juego) tomaban un papel importante y me ayudaban a levantarme con mayor ligereza. Sin embargo, y repitiéndome, un cambio notorio para 1 mes y medio... pero nada del otro mundo en terminos generales.
      Tanto aqui en el blog como en los videos de youtube lo explico mas o menos.
      En resumen, que si me preguntas si la recomendaria, definitivamente si! (ojo! Siempre que se tenga una técnica decente y cierta experiencia levantando peso en sentadillas)

      Salut!

      Elimina